Blog

Voorbereidende boekhouding
read more

Voorbereidende boekhouding

Ben je ook in de war van de administratieve rompslomp die boekhouding wordt genoemd? Word je gefrustreerd als je er nog maar aan denkt? Heb je er ook totaal geen tijd en energie voor? Paperbirds kan administratieve ondersteuning bieden aan jouw onderneming en daar hoort de boekhouding ook bij. Zo nemen we een groot deel van jouw administratieve zorgen weg.

Wat biedt Paperbirds?

Als je kiest voor de dienst voorbereidende boekhouden, dan staan wij in voor de voorbereiding van de boekhouding door de administratie te uploaden naar het platform van de boekhouder. Je kan bij Paperbirds terecht met facturen, loonstaten, bankuittreksels en nog veel meer. Door Paperbirds in te schakelen, hoef je je geen zorgen meer te maken over je boekhouding. Ons team neemt dat met veel motivatie en professionaliteit over van jouw personeel.

Voordelen van het uitbesteden van je boekhouding

Wist je dat jouw boekhouding uitbesteden aan ons ook voordelen heeft voor jouw onderneming. Aangezien je niet bezig bent met de boekhouding kan je je tijd ergens anders aan spenderen. Nog een positief punt is dat je zelf geen kennis moet hebben van boekhouden en al die fiscale zaken. Geen uren meer zitten denken over hoe een btw-afgifte juist in elkaar zit.

Paperbirds heeft de expertise om jouw boekhouding correct bij te houden zodat jouw bedrijf niet in de problemen komt. Wij zijn op de hoogte van de wetgeving en houden veranderingen in het oog. Je moet dus zelf geen tijd en geld steken in het leren van de wetgeving en haar veranderingen. Bij Paperbirds kan je terecht voor de administratieve hulp die je nodig hebt.

Laat je boekhouding over aan Paperbirds

Geen tijd en/of energie om je boekhouding onder handen te nemen? Geen personeel die je even kan missen om die administratieve rompslomp in orde te brengen? Geen probleem voor het team van Paperbirds. Elk lid van het team van Paperbirds heeft zijn/haar eigen specialisaties, waardoor wij over de mogelijkheid beschikken om de perfecte persoon naar jouw onderneming te sturen. Ons team gaat efficiënt te werk en is altijd gemotiveerd om je bedrijf uit de nood te helpen.

Contact opnemen met Paperbirds

Heb je administrative hulp nodig, dan kan je ons altijd vrijblijvend contacteren.

Klassement opstellen
read more

Klassement opstellen

Ben je overladen met administratief werk en kan je je kantoor niet meer binnen door de stapels papieren op de grond? Paperbirds ondersteunt je graag bij het opstellen van een digitaal archief waar alles in een logisch klassement wordt opgedeeld. Wij beschikken over een ervaren en gemotiveerd team om al je problemen op te lossen.

Voordelen van een klassement

Een klassement opstellen biedt enkele voordelen waarvan je kan profiteren. Het is namelijk makkelijker om bepaalde papieren terug te vinden. Je hoeft dus niet meer uren te gaan snuffelen in dozen die al jaren op zolder staan, want via een zoekfunctie heb je in een mum van tijd het juiste document te pakken.  Bovendien bevordert een klassement de productiviteit van jouw hele bedrijf en dat heeft een positieve invloed op de klantenervaring.

Naast het creëren van overzicht, kan een klassement ook jouw werknemers motiveren. Een nette werkruimte is toch iets aangenamer om in te werken dan tussen een berg papieren. Met een digitaal archief ben je ook meteen verlost van dubbele en/of gedateerde documenten. Heb je geen personeel beschikbaar om een klassement op te stellen, dan kan je altijd een beroep doen op de diensten en het team van Paperbirds.

Werknemers van Paperbirds

De administraitieve experts van Paperbirds gaan met passie aan de slag voor jouw bedrijf. Iedere werknemer biedt een professionele en confidentiële aanpak met daarboven op nog talloze tips en tricks om het beste uit jouw onderneming te nemen. Bij Paperbirds heeft iedereen zijn eigen specialisatie. Daarom gaan wij op zoek naar de beste persoon die past bij de nood van jouw bedrijf.


Je kan onze werknemers inzetten voor korte of langere periodes, wat je ook maar nodig hebt. Op onze website kan je een kijkje nemen naar de talenten die werken bij Paperbirds en wat hun specialisaties zijn.

Contact opnemen met Paperbirds

Ben je nieuwsgierig wat ons team voor je kan doen? Een beroep doen op de administratieve diensten van Paperbirds? Neem contact op en binnenkort ben je verlost van jouw stapel papieren!