AGENDABEHEER uitbesteden

Heb je het veel te druk? Staat je agenda vol met dubbele afspraken en heb je het gevoel dat je op twee plaatsen tegelijk moet zijn? Worden afspraken niet altijd genoteerd waardoor je mogelijke klanten laat lopen? Dan is een het uitbesteden van agendabeheer iets voor jou.

Voordelen van agendabeheer

Met een overzichtelijke en georganiseerde agenda is er namelijk veel meer mogelijk. Je hoeft geen overuren meer te doen omdat je iets bent vergeten en je kan de relatie met klanten onderhouden door afspraken na te komen. Het brengt rust en orde, niet alleen in jouw hoofd maar ook in jouw onderneming.

Door het agendabeheer uit te besteden aan Paperbirds, zal je de productiviteit in jouw bedrijf zien stijgen. De werknemers weten namelijk wat ze moeten doen tegen wanneer, waar je je bevindt en wanneer je beschikbaar bent. Alleen maar voordelen dus.

Outsourcing via Paperbirds

Om het overzicht te behouden moet je een organisatietalent zijn en kunnen omgaan met stressvolle situaties. Als je rekent op de outsourcingdiensten van Paperbirds, garanderen we een ervaren en rustige aanwinst, die perfect in staat is om je drukke agenda te beheren. Door een beroep te doen op onze mensen kan je altijd rekenen op een professionele en confidentiële aanpak.

Contact opnemen

Paperbirds biedt graag hulp bij het beheren van jouw afspraken. Wij hebben namelijk een paar organisatietalenten die staan te popelen om je te helpen. Neem alvast contact op met Paperbirds voor een afspraak.

Heb je hulp nodig bij andere administratieve zaken, dan kan je ook bij ons terecht. Interesse in een copywriter of vertaler? Iemand die al je verslagen neerschrijft of je zakenreizen organiseert? Neem contact met ons op en we bekijken wat we voor je kunnen doen.

Ons adres in Kortrijk

Beverlaai 95

B-8500 Kortrijk

België

Ons adres in Roeselare

Ardooisesteenweg 266

B-8800 Roeselare

België

Snel contact met ons

Mobile: +32 495 43 87 80
Email: info@paperbirds.be