COÖRDINATIE in je onderneming

Ben je een onderneming gestart met een bepaald doel en heb je niet nagedacht over de coördinatie van het hele proces? Alle afspraken, taken en opvolging van zowel klanten als personeel, die combinatie kan soms te veel worden. Als je de coördinatie van diverse taken uit handen geeft, dan kan jij je focussen op wat er echt toe doet.

Administratieve ondersteuning

Paperbirds heeft een professioneel team klaarstaan dat maar al te graag jouw taken en afspraken van je overneemt. Wij garanderen dat jouw bedrijf er voordeel kan uithalen. Met administratieve ondersteuning heb je namelijk een overzicht van wat er allemaal moet gebeuren, neemt er iemand de leiding om alles in goede banen te leiden en is de kans op een gemiste deadline heel klein. Er valt een enorme last van jouw schouders wanneer je onze administratieve hulp inschakelt en gebruikmaakt van onze dienst ‘coördinatie’.

Jarenlange ervaring

Het professionele en gemotiveerde team van Paperbirds gaat confidentieel en efficiënt te werk, waardoor je kan besparen op loonkosten. Ons team bestaat uit enkele professionele ervaren dames die met veel plezier de coördinatie van je bedrijf organiseren en vlot laten verlopen. Maak gebruik van onze jarenlange ervaring om jouw onderneming mee in goede banen te leiden.

Contact opnemen

Geef je de coördinatie van je onderneming liever uit handen, dan is Paperbirds de juiste keuze. Neem zeker en vast contact met ons op via deze link en kom meer te weten over onze andere diensten op onze website in het kader van administratieve outsourcing.

Wij staan namelijk niet alleen paraat om de coördinatie van je bedrijf over te nemen, je kan ook een beroep doen op ons voor de financiële opvolging, het digitaal klasseren van (verouderde) documenten of het beheren van je eigen website. Het maakt niet uit waarin je precies administratieve ondersteuning nodig hebt, het team van Paperbirds kan zeker helpen.

Ons adres in Kortrijk

Beverlaai 95

B-8500 Kortrijk

België

Ons adres in Roeselare

Ardooisesteenweg 266

B-8800 Roeselare

België

Snel contact met ons

Mobile: +32 495 43 87 80
Email: info@paperbirds.be