FINANCIËLE OPVOLGING

Naast het opmaken van offertes en het opvolgen van de deals, bieden wij ook hulp bij de financiële opvolging. Zowel facturatie- als debiteurenbeheer nemen wij voor onze rekening. Verspil geen uren meer aan je administratie en ga een samenwerking met Paperbirds aan zodat je je volledig kan focussen op de core business van je eigen onderneming.

Wat kan Paperbirds voor je betekenen?

Het team van Paperbirds beheert de financiële relatie met jouw klanten door facturen op te stellen en betalingsherinneringen te versturen. Ook de loonadministratie van jouw werknemers kan je ons toevertrouwen. Paperbirds zorgt dat het financiële plaatje volledig juist is waardoor je een welvarend bedrijf kan runnen.

Ons team bestaat uit professionele en getalenteerde mensen die de kennis hebben om de financiële opvolging tot een goed einde te brengen. Dankzij onze hulp kan je je volledig focussen op de missie van jouw onderneming. Geen frustraties meer en niet meer uren naar jouw scherm staren waar al die cijfertjes een eigen leven beginnen te leiden. Paperbirds neemt het graag van je over.

Financiële administratie uitbesteden

Het team van Paperbirds staat klaar om een samenwerking met je onderneming aan te gaan. Ieder lid van ons team heeft zijn/haar eigen specialiteiten die hij/zij met veel passie inzet om je bedrijf te ondersteunen. Door je financiële administratie uit te besteden aan Paperbirds, betaal je enkel de gepresteerde uren waardoor je je geen zorgen hoeft te maken over hoge loonkosten.

Contact opnemen met Paperbirds

Heb je nood aan administratieve ondersteuning en denk je dat je de hulp van Paperbirds wel kan gebruiken? Aarzel niet en neem contact met ons op voor de oursourcing van je administratieve administratie.

Voor de voorbereiding van je boekhouding, het organiseren van teambuildings of zakenreizen, het inzetten en bijhouden van social media, kan je ook een beroep doen op Paperbirds. Surf al eens rond op onze website en ontdek al onze diensten.

Ons adres in Kortrijk

Beverlaai 95

B-8500 Kortrijk

België

Ons adres in Roeselare

Ardooisesteenweg 266

B-8800 Roeselare

België

Snel contact met ons

Mobile: +32 495 43 87 80
Email: info@paperbirds.be