KLASSEMENT opstellen

Ben je overladen met administratief werk en kan je je kantoor niet meer binnen door de stapels papieren op de grond? Paperbirds ondersteunt je graag bij het opstellen van een digitaal archief waar alles in een logisch klassement wordt opgedeeld. Wij beschikken over een ervaren en gemotiveerd team om al je problemen op te lossen.

Voordelen van een klassement

Een klassement opstellen biedt enkele voordelen waarvan je kan profiteren. Het is namelijk makkelijker om bepaalde papieren terug te vinden. Je hoeft dus niet meer uren te gaan snuffelen in dozen die al jaren op zolder staan, want via een zoekfunctie heb je in een mum van tijd het juiste document te pakken.  Bovendien bevordert een klassement de productiviteit van jouw hele bedrijf en dat heeft een positieve invloed op de klantenervaring.

Naast het creëren van overzicht, kan een klassement ook jouw werknemers motiveren. Een nette werkruimte is toch iets aangenamer om in te werken dan tussen een berg papieren. Met een digitaal archief ben je ook meteen verlost van dubbele en/of gedateerde documenten. Heb je geen personeel beschikbaar om een klassement op te stellen, dan kan je altijd een beroep doen op de diensten en het team van Paperbirds.

Werknemers van Paperbirds

De administraitieve experts van Paperbirds gaan met passie aan de slag voor jouw bedrijf. Iedere werknemer biedt een professionele en confidentiële aanpak met daarboven op nog talloze tips en tricks om het beste uit jouw onderneming te nemen. Bij Paperbirds heeft iedereen zijn eigen specialisatie. Daarom gaan wij op zoek naar de beste persoon die past bij de nood van jouw bedrijf.

Je kan onze werknemers inzetten voor korte of langere periodes, wat je ook maar nodig hebt. Op onze website kan je een kijkje nemen naar de talenten die werken bij Paperbirds en wat hun specialisaties zijn.

Contact opnemen met Paperbirds

Ben je nieuwsgierig wat ons team voor je kan doen? Een beroep doen op de administratieve diensten van Paperbirds? Neem contact op en binnenkort ben je verlost van jouw stapel papieren!

Ons adres in Kortrijk

Beverlaai 95

B-8500 Kortrijk

België

Ons adres in Roeselare

Ardooisesteenweg 266

B-8800 Roeselare

België

Snel contact met ons

Mobile: +32 495 43 87 80
Email: info@paperbirds.be