MAILBEHEER uitbesteden

Word je ook iedere ochtend overspoeld met mails van klanten en werknemers die je snel nodig hebben? Zie je er geen begin aan om die mails allemaal te beantwoorden en vind je belangrijke mails niet meer terug?

Paperbirds neemt graag jouw mailbeheer over. Ons team zorgt voor een overzichtelijke mailbox, waarin je makkelijk je mails kan terugvinden en snel antwoord kan bieden aan de mensen die je nodig hebben.

Beheer van de mailbox

De administratieve steun die wij aanbieden, bevat het verwerken en klasseren van jouw mails waardoor je een overzichtelijke mailbox krijgt. Dat biedt niet alleen rust in jouw hoofd maar ook in het hele bedrijf. Met een georganiseerde mailbox heb je namelijk een overzicht van wat er gaande is in jouw bedrijf en kan je ook meer in contact komen met (potentiële) klanten.

Via een handige zoekfunctie vind je ook meteen de mails terug die je nodig hebt. Onze administratieve ondersteuning is ook geldig voor jouw werknemers want met een overvolle mailbox kunnen zij ook niet productief te werk gaan. Wij nemen het volledige mailbeheer in handen zodat jouw werknemers geen zorgen meer hebben en hun job kunnen uitvoeren.

Leer ons team kennen

Bij Paperbirds vind je enkele professionele en ervaren dames die staan te popelen om je bedrijf administratief te ondersteunen. Met de verworven ervaring en kwaliteiten, kan ons team je ook bijstaan met enkele handige tips om de administratie van je bedrijf makkelijk bij te houden en een overzicht te bewaren. Een efficiënt beheer van je mailbox maakt daar zeker deel van uit.

Contact opnemen met Paperbirds

Een beroep doen op onze werknemers die het mailbeheer voor hun rekening nemen? Neem snel contact op en verlos jezelf van die overvolle mailbox dankzij de outsourcing via Paperbirds.

Naast het bieden van een overzicht in je mailbox, kan je ook terecht bij Paperbirds voor een overzicht van al je documenten, het beheren van zowel social media als je eigen website en het organiseren en coördineren van zakenreizen, teambuildings of andere evenementen.

Ons adres in Kortrijk

Beverlaai 95

B-8500 Kortrijk

België

Ons adres in Roeselare

Ardooisesteenweg 266

B-8800 Roeselare

België

Snel contact met ons

Mobile: +32 495 43 87 80
Email: info@paperbirds.be