MARKETING uitbesteden

Wil je je enkel maar focussen op de core business van jouw bedrijf en heb je geen flauw benul hoe je de marketing ervan moet aanpakken? Dan kan Paperbirds zeker hulp bieden.

Waarom inzetten op marketing?

Paperbirds biedt freelance office support aan bedrijven die administratieve ondersteuning nodig hebben. Dankzij onze outsourcingdiensten kan je jouw volledige focus op jouw bedrijf leggen en valt er een enorme last van jouw schouders. Ook de marketing kan je in onze handen laten. Heb je een groot budget of net een klein, voor ieder budget is er een optie. Onze copywriter schrijft met veel plezier nieuwsbrieven, persberichten, mails of content voor op jouw website. Het team van Paperbirds werkt met passie een marketingplan uit voor jouw onderneming.

Nog niet overtuigd van de voordelen van een marketingplan? Via marketing kan je zowel een lokale als digitale doelgroep bereiken. En meer bereik betekent meer merkbekendheid, wat dan weer een voordeel is voor de verkoop. Met een marketingplan kan je een budget voorleggen en rustig bekijken welke middelen je wil inzetten. Ons team staat je bij met advies en volgt de resultaten van de ingezette marketing op.

Het team van Paperbirds

Paperbirds heeft een gemotiveerd team met verschillende kwaliteiten. Afhankelijk van de nood van je bedrijf, sturen wij de geschikte persoon om je probleem op te lossen. Daarnaast gaat ieder van ons team te werk op een efficiënte en confidentiële manier, waardoor je met volle vertrouwen je administratie kan overhandigen aan onze werknemers. Dankzij het uitbesteden van je marketing, kan je ook besparen op de hoge loonkosten die er anders bij komen kijken. Bij Paperbirds bieden wij dus kwaliteit en ervaring met ons gepassioneerd team.

Contact opnemen

Interesse in een samenwerking met Paperbirds? Via dit formulier kan je vrijblijvend contact opnemen. Wij bieden verschillende diensten om je onderneming zo goed mogelijk administratief te ondersteunen, zoals het opvolgen van je marketing.

Nood aan een overzichtelijke mailbox of archief? Paperbirds zorgt ook daarvoor. Eerder interesse in het uitbesteden van je websitebeheer of social media? Ook hiervoor zitten onze werknemers voor je klaar.

Ons adres in Kortrijk

Beverlaai 95

B-8500 Kortrijk

België

Ons adres in Roeselare

Ardooisesteenweg 266

B-8800 Roeselare

België

Snel contact met ons

Mobile: +32 495 43 87 80
Email: info@paperbirds.be