ORGANISATIE van je onderneming

Wil je met jouw werknemers een teambuilding organiseren? Moeten vele van jouw werknemers op zakenreis? Hulp nodig bij het plannen van meetings en evenementen voor jouw stakeholders? Paperbirds kan jouw onderneming daarbij administratief bijstaan.

Wat biedt Paperbirds?

Laat je niet afleiden door het boeken van vliegtuigtickets of hotelkamers, het team van Paperbirds doet dat voor je. Wij zorgen dat je op de juiste plaats bent, op het juiste moment. Ook meetings en evenementen nemen we voor onze rekening. Wij regelen de locatie en alle andere zaken die belangrijk zijn. Je kan je volledig focussen op jouw bedrijf en later genieten van een goed uitgewerkt evenement.

Met ons als organisatieteam moet je geen tijd en geld verspillen aan het organiseren van deze dingen. Jouw werknemers kunnen efficiënt blijven werken terwijl wij onze job uitvoeren. De organisatie van zakenreizen, trips, meetings en evenementen kan je met een gerust hart aan ons overlaten. Wij hebben namelijk meer dan tien jaar ervaring in administratieve ondersteuning en gaan altijd efficiënt en professioneel te werk.

Professionele service

Ons team bestaat uit verschillende talenten met elk hun eigen specialisaties. Bij Paperbirds garanderen wij dat je altijd de best passende persoon ter beschikking krijgt om alle zaken in je onderneming te organiseren. Ons personeel gaat gemotiveerd en efficiënt te werk, zodat je enkel de verrichte werkuren moet vergoeden. Naast de professionele service van Paperbirds, kan je ook genieten van enkele tips en tricks die ons team zeker en vast voor je klaar zal hebben.

Contact opnemen

Wil je Paperbirds inschakelen om de organisatie van bovenvermelde zaken te verzorgen? Neem dan contact op via onze website en reken op outsourcing voor je administratieve versterking. Heb je nog nood aan andere administratieve diensten, neem alvast een kijkje op onze website. Wij kunnen je ook bijstaan bij het voorbereiden van je boekhouding, het inzetten van social media en het opstellen van een klassement. Neem zeker contact met ons op als je interesse hebt in een samenwerking met Paperbirds.

Ons adres in Kortrijk

Beverlaai 95

B-8500 Kortrijk

België

Ons adres in Roeselare

Ardooisesteenweg 266

B-8800 Roeselare

België

Snel contact met ons

Mobile: +32 495 43 87 80
Email: info@paperbirds.be