SOCIAL MEDIA uitbesteden

Geen tijd om jouw sociale media op een professionele manier te onderhouden? Paperbirds neemt jouw kanalen met plezier over, zodat potentiële klanten of partners je ook via deze weg kunnen terugvinden.

Waarom is social media zo belangrijk?

Online zichtbaar zijn is in deze tijd enorm belangrijk en je kan het je niet veroorloven om niet in te zetten op social media. Met goed onderhouden social media kan je veel meer mensen bereiken en maak je een professionelere indruk. Bovendien kan je je merkbekendheid online ook uitbreiden en een band opbouwen met je doelgroep. Door je onderneming ook online in te zetten, creëer je meer vertrouwen bij je potentiële klanten.

Social media bij Paperbirds

Als Paperbirds jouw kanalen overneemt, kan je tijd uitsparen. Die tijd kan je spenderen aan de core business van jouw onderneming. Via een uitgewerkt plan blijven de sociale media van jouw bedrijf actief en dat kan zorgen voor meer bereik. Paperbirds heeft een getalenteerd team dat met veel plezier jouw kanalen up-to-date houdt. Dankzij die expertise kan je nog meer voordelen halen uit de kanalen en hoef je er zelf niet of nauwelijks aan te denken.

Contact opnemen

Door het uitbesteden van jouw sociale media, hoef je je geen zorgen meer te maken of die optimaal worden ingezet. Wij bieden administratieve hulp waardoor je je terug kan focussen op jouw onderneming. Ieder lid in ons team heeft zijn/haar eigen specialisatie en wij zetten dan ook de perfecte werknemer in om je social media via outsourcing te onderhouden. Heb je interesse om met Paperbirds samen te werken en je social media optimaal in te zetten, neem dan contact met ons op.

Ons adres in Kortrijk

Beverlaai 95

B-8500 Kortrijk

België

Ons adres in Roeselare

Ardooisesteenweg 266

B-8800 Roeselare

België

Snel contact met ons

Mobile: +32 495 43 87 80
Email: info@paperbirds.be