VERSLAGEN en NOTULEN

Kan je wat administratieve hulp gebruiken om alle informatie van die vele vergaderingen bij te houden? Vind je geen tijd om de verslagen en notulen te verwerken en bij te houden? Paperbirds kan die administratieve ondersteuning bieden voor jouw bedrijf.

Waarom zijn verslagen belangrijk?

Met een uitgebreid verslag van een vergadering heb je een overzicht van de thema’s die werden aangehaald, wat er allemaal besproken is geweest en wat er nog allemaal moet gebeuren. Het helpt ook om andere stakeholders op de hoogte te houden.

Notulen zijn ook nuttig wanneer er iets fout loopt. Je kan namelijk makkelijk zien wie er verantwoordelijk is voor wat en de verslagen als bekrachtiging gebruiken. Dankzij een verslag moet er niet steeds worden herhaald wat er de vorige keer is besproken en dat bespaart tijd. De volgende vergadering kan vlot beginnen, zonder discussie en iedereen weet waarover het zal gaan. Verslagen en notulen bijhouden heeft dus een aantal voordelen die jouw bedrijf kan helpen om productiever aan de slag te gaan.

Het team van Paperbirds

In ons midden bevinden zich enkele talenten die gepassioneerd zijn om voor je bedrijf aan de slag te gaan. Ze houden van orde en overzicht en zijn dus uitermate geschikt om verslagen en notulen van vergaderingen neer te pennen en bij te houden.

Ons team gaat altijd professioneel en confidentieel te werk, op een efficiënte manier waardoor je ook nog eens kan besparen op hoge loonkosten. Verlies geen tijd met een zoektocht naar een notulist, neem gewoon contact op met Paperbirds. Na een kort gesprek staat er al iemand van ons team op je stoep om erin te vliegen.

Contact opnemen met Paperbirds

Paperbirds biedt die administratieve steun met een gemotiveerd en professioneel team. Neem contact op als je interesse hebt in een verslaggever. Bovendien betaal je enkel voor de gepresteerde uren als je gebruikt maakt van de outsourcing van onze administratieve diensten.

Naast het noteren van verslagen, hebben wij ook enkele gemotiveerde dames die graag bezig zijn met je website of social media, het klasseren van je documenten of het organiseren van zakenreizen of bedrijfsfeestjes. Bij Paperbirds hebben wij een breed aanbod aan kennis en diensten waarvan je zeker de vruchten kan plukken.

Ons adres in Kortrijk

Beverlaai 95

B-8500 Kortrijk

België

Ons adres in Roeselare

Ardooisesteenweg 266

B-8800 Roeselare

België

Snel contact met ons

Mobile: +32 495 43 87 80
Email: info@paperbirds.be