VERTALINGEN

Ben je erin geslaagd om jouw onderneming zowel in Vlaanderen als in Wallonië op de kaart te zetten? Zijn jouw producten en/of diensten bekend tot over de grens? Dan kan het wel eens handig zijn om jouw informatie om te zetten in verschillende talen en zo een breder publiek aan te spreken.

Waarom je content vertalen?

Of het nu gaat over mails, websiteteksten, posts op sociale media of andere content, Paperbirds vertaalt alles naar de gewenste taal. Informatie beschikbaar stellen in meerdere talen heeft namelijk enkele voordelen waarvan jouw onderneming kan genieten. Ten eerste kan je meer mensen bereiken. Het wekt ook vertrouwen op ,want mensen lezen liever iets in hun eigen moedertaal dan in een vreemde taal.

Meerdere talen voorzien heeft ook een invloed op de klantenervaring. Als een potentiële klant namelijk de informatie terugvindt in zijn eigen taal dan is hij meer geneigd om jouw producten of diensten te kopen.

Samenwerking met Paperbirds

Heb je content of andere teksten om te vertalen? Neem contact met ons op en dan kijken wij wat we voor je onderneming kunnen betekenen. Wij hebben een professioneel en gepassioneerd team met verschillende specialiteiten, waardoor we altijd de beste persoon op de beste plaats kunnen tewerkstellen. Daarnaast is het uitbesteden van vertalingen ook een mogelijkheid om te besparen. Je hoeft namelijk maar enkel en alleen de gepresteerde uren te betalen aan Paperbirds, waardoor je hoge loonkosten kan vermijden.

Contact opnemen

Heb je dus een heleboel mails, facturen of andere teksten die in een andere taal moeten worden geschreven, neem dan contact op met Paperbirds. Dankzij de outsourcing van je vertalingen kan je als onderneming een mooie stap vooruit zetten.

Ons team kan je overigens ook voor andere administratieve diensten inzetten. Zo hebben wij personeel dat gespecialiseerd is in het beheren van je website of social media. Daarnaast helpen wij graag met het beheren van je mails en het opstellen van offertes. Ons team staat alvast klaar om in je bedrijf aan de slag te gaan.

Ons adres in Kortrijk

Beverlaai 95

B-8500 Kortrijk

België

Ons adres in Roeselare

Ardooisesteenweg 266

B-8800 Roeselare

België

Snel contact met ons

Mobile: +32 495 43 87 80
Email: info@paperbirds.be